Life Sized Logo

Charnswood, Ashtead

The Project

The very well-presented Surrey property was impressive from the front and internally, however, an unconventional side/rear addition from many years ago meant the family space within was not designed in line with the rest of the property. The client wished for a large, open and extremely light kitchen/living space to be used as the hub of the house.

The result is a modern take on a traditional conservatory structure providing a fantastic clean and spacious open plan family living area. The contemporary yet traditional interior design against the backdrop of the feature glazing gives the space a very light feeling.

Project Details

Address

Charnswood, Ashtead

Scope of Works

Large rear / side traditional conservatory style kitchen wing extension

Contractor

Cornhill Construction

Design Length

9 Months

Build Time

6 Months