Life Sized Logo

Tongdean Road, Hove

The Project

As an already highly recognisable house, the brief was to improve the space internally and extend to the rear to better suit the client's needs. The building, while magnificent and striking, was largely dilapidated internally and a plan was devised to carry out much needed repair and enhancements throughout.

The modern rear extension provides a connection between the kitchen space and the beautiful garden, making it feel altogether very homely despite the size. The high standard of finish throughout, combined with the attention to detail externally have achieved hugely successful results.

Project Details

Address

Tongdean Road, Hove

Scope of Works

An iconic building refurbished and extended

Contractor

Private

Design Length

9 Months

Build Time

9 Months