Life Sized Logo

Wish Park, Hove

The Project

This project involved the complete refurbishment of a detached 1930’s property, including a large two-storey side extension, loft conversion and landscaping to the front and rear gardens. The brief was to create a generous family home with an up-to-date layout, fit for the needs of a busy modern family. This was achieved by opening up the rooms to the rear of the property, allowing for a flexible open plan kitchen/living/dining space. The open plan nature of this space is broken up by a semi-closed cosy living or snug area. Internal Crittal doors and fixed glazing connect the spaces throughout the ground floor and help bring light deep into the plan of the house, resulting in a spacious and impressive entrance to our clients' new home.

Photographs: Jim Stephenson

Project Details

Address

Wish Park, Hove

Scope of Works

Complete refurbishment of detached property, including two-storey side extension, loft conversion and landscaping

Contractor

Sussex Building Services

Design Length

12 Months

Build Time

9 Months
Categories
Next Project
Previous Project